HRM software voor talentontwikkeling & performancemanagement

Voorwaarden

Op onze aanbiedingen, overeenkomsten en diensten zijn de voorwaarden van Nederland ICT van toepassing (de branche-vereniging van IT-, Telecom-, Internet- en Officebedrijven), gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30174840.

Copyright

Alle teksten, afbeeldingen en bestanden op deze website, evenals alle onderdelen van onze systemen zijn auteurs-rechtelijk beschermd en intellectueel eigendom van VAK18. © 2017 VAK18 Utrecht

Website disclaimer

Gegevens die je op deze website invoert (bijvoorbeeld tijdens het verzenden van een vraag) worden vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt voor toezending van relevante informatie over ons feedbacksysteem. Jouw gegevens worden in geen geval aan derden verstrekt.

Website cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van Google, als onderdeel van Google's 'Analytics'-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. 

Die statistieken zijn belangrijk voor ons: we proberen daar uit af te leiden wat bezoekers belangrijk vinden en passen de website daar op aan.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen als het bedrijf hiertoe wettelijk wordt verplicht. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Een IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers, mogelijk in de Verenigde Staten.